Answer:

Answer:

5 7/24

Step-by-step explanation:

Given the following mathematical expression;

12 5/8 - 7 1/3

First of all, we would subtract the whole numbers;

12 5/8 - 7 1/3 = (12 - 7) 5/8 - 1/3

12 5/8 - 7 1/3 = 5 [5/8 - 1/3]

Next, we subtract the fractions from each other;

5/8 - 1/3

Lowest common multiple (lcm) = 24

5/8 - 1/3 = (15 - 8)/24

5/8 - 1/3 = 7/24

Combining the two parts, we have;

12 5/8 - 7 1/3 = 5 7/24

PLEASE HELP! I NEED HELP Use synthetic division!

Find f(-1), f(0) and f(4) for the following function.f(x) = 2x

find the least number of sweets that can be packed into polythene bags which contain either 9or 15 or 20 or 24 sweets with none left over

Pls help asap!!!!!!!!!!!

Solve the system by using elementary row operations on the equations. Follow the systematic elimination procedure. x1 + 2 x 2 = -24 x1 + 7 x 2 = -11 Find the solution to the system of equations.

Find f(-1), f(0) and f(4) for the following function.f(x) = 2x

find the least number of sweets that can be packed into polythene bags which contain either 9or 15 or 20 or 24 sweets with none left over

Pls help asap!!!!!!!!!!!

Solve the system by using elementary row operations on the equations. Follow the systematic elimination procedure. x1 + 2 x 2 = -24 x1 + 7 x 2 = -11 Find the solution to the system of equations.

**Answer:**

The simple interest was found to be $9.6 after 1 year at 3%

**Step-by-step explanation:**

**Given that **

principal p= $350

rate r= 3%= 3/100= 0.03

time t= 1 year

The expression for the simple interest is given as

SI= p*r*t

SI= 320*0.03*1

SI= $9.6

*After 1 year at 3% the simple interest is $9.6*

*Simply put the extra money earned after an investment is called the simple interest*

**Answer:**

6 miles

**Step-by-step explanation:**

Let's say the length of the sides of the square is x.

The area of a square is denoted by: A = x².

Here, we're given that twice the area of the square is 72, so we can write this is 2 times the area, which is 2 * x². Set this equal to 72 and solve:

2x² = 72

x² = 36

x = 6

Thus the answer is 6 miles.

Answer:

6 miles

Step-by-step explanation:

2A = 72

A = 72/2

A = 36

Area = s²

36 = s²

s = 6 miles

**Answer:**

1. False

2. True

3. False

4. True

5. True

6. False

7. True

8. False

9. True

10. False

#SahreYourKnowledge!

**Answer:**

Answer:

The answer is A $ 58,420

Explanation:

If we multiply the monthly benefits of health and life insurance combined we will get the annual value of them.

$35 + $250 = $285

$285*12 = $3420

We already know the annual salary package which is $55000, by adding annual salary to the above calculated annual benefits you will get the total annual value of total compensation.

$55000+$3420 = $58,420

**Step-by-step explanation:**

Have a good day;-)

**Answer:**

58,420

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

i don't think so

**Step-by-step explanation:**