Answer:
Help I’ll mark you brainly!ununubyvybyvybybybybybybybybbybyubybybybbybybybbybyybybbyybbyububbububu

A typical combine harvester sells for $500,000. If the value of the combine depreciates 5.52% each year, how many years will it take to lose half of it's value? Round your answer to the nearest whole number of years.

Write an equation that illustrates the following: a number with two decimal places multiplied by a number with one decimal place the product has only 2 nonzero digits.

What is 6 minutes 30 seconds converted to minutes?

A ____________ is sometimes a rectanglea. parallelogram b. rhombusc. squared. trapezoid

PLEASE HELP ME WITH THIS ALGEBRA QUESTION!! THANK YOU!!

Write an equation that illustrates the following: a number with two decimal places multiplied by a number with one decimal place the product has only 2 nonzero digits.

What is 6 minutes 30 seconds converted to minutes?

A ____________ is sometimes a rectanglea. parallelogram b. rhombusc. squared. trapezoid

PLEASE HELP ME WITH THIS ALGEBRA QUESTION!! THANK YOU!!

**Answer:**

See Below:

**Step-by-step explanation:**

Average is take by adding all the terms together and dividing by the number of terms. In this case it terms is people in the room.

22= (25+18+17+13+24+x)/6

Where 22 is the average age. The numerator is all the known ages added together, plus x which is the age of the person who just entered. Divided by 6 because you are finding the average age of 6 people.

22 = (25+18+17+13+24+x)/6 Multiply both sides by 6

132= 97+ x Subtract 97 from both sides.

35 = x

The person who just entered the room is 35 years old.

To solve this, we first find the **total **age of the original five people, then the total age of all six with the given mean age. By subtracting these, we find that the age of the person who entered is 35 years old.

This problem can be solved using simple arithmetic. First, we calculate the total age of the first 5 people, which is 25 + 18 + 17 + 13 + 24 = 97 years. Then, we need to determine the total age of all 6 people. We're told the mean (average) age of these 6 people is 22. We find the total by multiplying the mean by the number of people, so 22 * 6 = 132 years. Finally, to find the age of the person who entered the room, we subtract the total age of the first 5 people from this new total, i.e. 132 - 97 = **35 years**. So, the person who entered the room is 35 years old.

#SPJ3

**Answer:**

3.5 feet.

**Step-by-step explanation:**

There are 12 inches in a foot.

So, 42 ÷ 12 = 3.5.

Hope this helped, have a blessed day and best of luck!

**Answer: 3.5 feet**

**Step-by-step explanation: **

959

1059

To

O A. 35°

OB. 45°

O C. 55°

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

~

Answer:

θ = 76.4°

θ = 1.33 radians

Step-by-step explanation:

Length of an arc is given as

L = (θ/360) × 2πr

L = 4 m

θ = angle subtended at the centre of the circle by the arc in degrees = ?

r = radius of the circle = 3 m

4 = (θ/360) × 2π(3)

θ = (4×360)/6π

θ = 76.4°

L = θ r

where θ = angle subtended at the centre of the circle by the arc in radians

4 = θ × 3

θ = (4/3) = 1.33 radians

OR we could do a direct conversion

360° = 2π radians

76.4° = (76.4 × 2π)/360

θ = (4/3) radians = 1.33 radians

Hope this Helps!!!

Step-by-step explanation:

Below is an attachment containing the solution.

**Answer:**

1.8 times the cost of labor.

**Step-by-step explanation:**

At the beginning of the year, the rate for overhead was estimated to be ...

(overhead $)/(direct labor $) = $396/$220 = 1.8

**The overhead rate is 1.8 times the labor cost**.

**Answer:**

i am the first person to answer mark me brainliest! :D

**Step-by-step explanation:**