Answer:
The slope is: -3/2 and we get this by doing (y2-y1)/(x2-x1).

From 12 teachers to 48 teachers using perecent

Perform the operation. (10x2 – 10x – 6) + (x+6)

The sum of x and -15 is 23

Estimate each product 7.1 x 2.1

PLEASE HELP I WILL BRAINLIST PLEASE

Perform the operation. (10x2 – 10x – 6) + (x+6)

The sum of x and -15 is 23

Estimate each product 7.1 x 2.1

PLEASE HELP I WILL BRAINLIST PLEASE

26*37=962sqft

Add 4 ft to both numbers (2ft per side)

30*41=1230sqft

Subtract out the garden area

1230-962=268sqft

The path is 268 sq ft

Add 4 ft to both numbers (2ft per side)

30*41=1230sqft

Subtract out the garden area

1230-962=268sqft

The path is 268 sq ft

In 1950 the proximate population was as 2.3 million

2

while Philip says that the slope is 2.

Which reason correctly justifies Tom's answer?

Answer:

the answer is d

Step-by-step explanation:

i took it on usatestprep.

It’s no more to the problem?

The daily **average **dollar amount of **transactions **where there are 2.5 trillion in credit card transactions annually is 6.8 billion.

Given data:

To calculate the daily **average **dollar amount of **transactions**, we'll divide the annual total by the number of days in a year.

Annual credit card **transactions**: $2.5 trillion

Number of days in a year: 365

Daily average dollar amount of **transactions **= Annual transactions / Number of days

= $2.5 trillion / 365

Now let's perform the calculation:

Daily average dollar amount = $2.5 trillion / 365

On simplifying the **equation**:

Daily **average **dollar amount ≈ $6.849 billion

Rounded to the nearest hundred million dollars, the daily average dollar amount of credit card transactions is approximately $6.8 billion.

Hence, the daily **average **dollar amount of credit card **transactions **is approximately $6.8 billion.

To learn more about **equations**, refer:

#SPJ3

**Answer:**

3 trillion

**Step-by-step explanation:**

because just do the math bu bl I really dk

**Answer:**

120

**Step-by-step explanation:**

360 combined, 2/3 is cheese, so 1/3 is hamburger, 1/3 of 360 is 120.

B. 15 divided by 3= 5

C. 50 divided by 5= 10

D. 20 divided by 10= 2

**Answer:**

A. 10 divided by 2=5 i think

**Step-by-step explanation:**

it look like it is