Answer:

**Answer:**

3

**Step-by-step explanation:**

-1, 1, 2

What is the slope of the line?

Inverse Function In Exercise,analytically show that the functions are inverse functions.Then use the graphing utility to show this graphically.f(x) = e^x - 1g(x) = In(x + 1)

What is the measure of ∠M?A. 53° B. 65° C. 81° D. 98°

A hot air balloon descends to the ground. The function h(t) = 210 – 15t can be used to describe the altitude of the balloon as it approaches the ground. Which statement best describes the graph of the function that models the descent of the balloon?A) The graph is discrete because there cannot be fractional values for time. B) The graph is discrete because there cannot be negative values for altitude. C) The graph is continuous because there can be fractional values for time. D) The graph is continuous because there can be negative values for altitude.

How do I find the x and the y

Inverse Function In Exercise,analytically show that the functions are inverse functions.Then use the graphing utility to show this graphically.f(x) = e^x - 1g(x) = In(x + 1)

What is the measure of ∠M?A. 53° B. 65° C. 81° D. 98°

A hot air balloon descends to the ground. The function h(t) = 210 – 15t can be used to describe the altitude of the balloon as it approaches the ground. Which statement best describes the graph of the function that models the descent of the balloon?A) The graph is discrete because there cannot be fractional values for time. B) The graph is discrete because there cannot be negative values for altitude. C) The graph is continuous because there can be fractional values for time. D) The graph is continuous because there can be negative values for altitude.

How do I find the x and the y

**Answer:**

false because 40 is still very very small

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

sin X = cos Y

**Step-by-step explanation:**

sin X = opp / hyp = 3/5

Cos y = adj / hyp = 3/5

sin X = cos Y

**Answer:**

P=633/800

**Step-by-step explanation:**

The total number of integers from 1 to 2400 is 2400.

As understand we are looking for the numbers which can be divided at least by one of the numbers 6 or 8. Lets call all integers which can be divided by 6 or by 8 " black" integers and others " white" integers.

For example 6 can be divided by 6, however can not be divided by 8. However it is divided by 6 so we have to 6 belongs to " black" untegers.

The number of integers which can be divided by 6 is

2400:6=400 (1st sheet of black integers)

The number of integers which can be divided by 8 is 2400:8=300 (2nd shhet of black numbers).

So total amount of " black" integers= 400+300=700. However some of these integers can be divided both as by 6 as by 8.

These integers heve been included as to sheet 1 as to sheet 2. ANother words these integers have been included twice. SO we have to find the

total number of such integers and deduct them from 700.

These are the integers as follows:

3*4*2=24

3*4*3=36

3*4*4=48

3*4*5=60

3*4*6=72 ...

So these is any integer from 1 to 2400 which can be divided by 12 but own 12.

The number of such integers is:

2400:12-1=200-1=199

So the number of black integers is 700-199=501

That means that the number of white integers is 2400-501 = 1899

The required probability is P=1899/2400=633/800

a) Let X = his balance before writing the check. Write the equation you would use to solve this

problem.

The **equation **to solve the problem is X - $800 = $350. And the **amount **in his account before he wrote the check is **$1150.**

An **equation **is formed when two equal **expressions **are equated together with the help of an **equal **sign '='.

Given that after **writing **an $800 check to **pay **a bill, a **student **had a **balance **of $350in his account.

We need to find out how much did he have in the **account **before he wrote the check.

The **amount **of the **check **= $800

The amount the **student **has in balance = $350

The **amount **the student had before he wrote the check.

Let X be the **amount **the **student **had before the check.

Now,

X - $800 = $350

X - 800 = 350 is our **equation **to find the amount the **student **has before the check.

The **value **of X can be written as,

We have,

X - $800 = $350

Add $800 on both **sides**

X = $350 + $800

X = $1150

Hence, the **equation **to solve the problem is X - $800 = $350. And the amount in his **account **before he wrote the check is $1150

Learn more about **Equation **here:

#SPJ2

**Answer:**

x=800+350

**Step-by-step explanation:**

The money spent plus the money he has left would equal the money he had in the first place.

I can’t see the whole problem but The triangle is SAS and it it is translated

she run a total of 15. If you add 3 miles to everyday she ran and then add 6 on saturday then you would get 15.

**Answer: 15 miles**

**Step-by-step explanation:**

So, Molly runs 3 miles and theres 3 days. Monday, Wednesday, and Friday. 3 x 3 is 9 and on Friday she runs twice the amount. So 3x2 is 6 and 9+6 is 15.