6th grade math :D....
6th grade math :D.... - 1

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

Step-by-step explanation:

I chose the first one. To compare the two products and find the better buy, let's find the cost of 1 ounce of cereal in each box. The unit rate for the left box will be $2.15 / 14 = $0.15 per ounce. The unit rate for the right box will be $3.40 / 20 = $0.17 per ounce. Because 0.15 < 0.17, the box on the left is the better buy. Hope this helps!

Answer 2
Answer:

Answer:

2.15/14=0.153

3.4/20=0.17

Option A. is better because the price is smaller

4.50/3=1.5

5.96/4=1.49

option b is better

2.41/4=0.6025

1.8/2=0.9

option b is better

Step-by-step explanation:


Related Questions

Which is true about the solution to the system of inequalities shown
I enter the garden. There are 34 people. You hug 30. How many people are in the garden.
The area of the square is 36 cm. 2 what is the formula that shows the length or side b​
Please helpppp!!! it’s timed!!!! thank u for helping!!!!!
Please help thank youuu

A traveling circus with thrill rides Charge 7$ For admission $1.50 For each ride you take. If you pay $29.50 total, how many rides did you take?

Answers

Answer:

15 rides

Step-by-step explanation:

Subtract $7 from $29.50

and then divide what you got ($22.50) from $1.50

Please help thank you very much!!​

Answers

Answer:

umm...

D...765 4th over 5th

A workbench for a motorcycle is in the shape of parallelogram IJKL. The motorcycle israised and lowered as the angles of the parallelogram change. Which statement is
correct?



ZJ and ZL are supplementary
ZJ and ZK are congruent.
65° K
ZJ and ZK are supplementary
ZI and ZL are congruent.

Answers

Answer:

J and K are supplementary

Step-by-step explanation:

Given

The attached image

Required

The true statement

From the attached image, it is hard to determine the values of angles I and L as there are no enough information to determine their values.

However, J and K can be worked easily.

From the image

J = 65^o --- vertically opposite angles

And:

K + 65^o = 180^o ---- angle on a straight line

Substitute: J = 65^o

K + J = 180^o

When two angles add up to 180, the angles are supplementary.

Hence, (c) is correct

Find three consecutive numbers whose sum is 612

Answers

Answer: 203, 204, 205

Step-by-step explanation:

Consecutive numbers are numbers that are right next to each other. An example would be 1,2,3 or 67,68,69. Since this problem is asking for three consecutive numbers where the sum is equal to 612, we need to find the numbers that will be greater than 200.

Since we know that the sum is 612, we know that the numbers will be in the 2 hundreds. All we need to do is find 3 numbers that equal to 12.

3+4+5=12

Now that we have the three numbers, let's add 200.

203+204+205=612

Therefore, the three numbers are 203, 204, 205.

Answer: 203, 204, 205

Step-by-step explanation:

Let's say the number is x.

So the three consecutive numbers are: x, x + 1, and x+ 2

3x + 3 = 612

3x = 609

x = 203

Plug in x.

203, 204, and 205

PLEASE ANYONE definition of a percent increase?

Answers

Answer:

In any quantitative science, the terms relative change and relative difference are used to compare two quantities while taking into account the "sizes" of the things being compared. The comparison is expressed as a ratio and is a unitless number.

Step-by-step explanation:

I hope it helps

An investor buys Rs.1200 worth of share in company first 5 monnths he bought the share at price of Rs.10,12,15,20 and 24 per share. After 5 months what is the average price paid for the share by him. ​

Answers

Answer:

14.6

Step-by-step explanation:

The computation of average price paid for the share is shown below:-

Average = (Total\ investment)/(Total\ share)

= (6,000)/(410)

= 14.6

For more clarification please find the attachment as attached using excel spreadsheet.

By dividing the total investment by the total number of shares we can get the average price paid for the share and the same is to be considered

Moreover, the total investment and the total shares are shown in the attachment. Kindly find it below: