Answer:

**Answer:**

%35 of them were in color

**Step-by-step explanation:**

Since 30 percent of the first 200 sold were in color, 200x30/100 = 60 of them were in color.

Since 20 percent of the next 300 sold were in color, 300x20/100 = 60 of them were in color.

Since 90 percent of the last 100 sold were in color, 100x90/100 = 90 of them were in color.

In total, 60 + 60 + 90 = 210 out of 600 were in color.

The percentage is: = → x = = 35

Answer:
### Final answer:

### Explanation:

### Learn more about Percentage Calculation here:

To find the percentage of advertisements that were sold in color, divide the number of color ads by the total number of ads and multiply by 100. We get answer 35.

To find the **percentage** of advertisements that were sold in color, we need to find the number of color advertisements in each group and then calculate the percentage.

- For the first 200 ads, 30% were in color, so the number of color ads is 0.3 * 200 = 60.
- For the next 300 ads, 20% were in color, so the number of color ads is 0.2 * 300 = 60.
- For the last 100 ads, 90% were in color, so the number of color ads is 0.9 * 100 = 90.

The total number of color ads is 60 + 60 + 90 = 210. To find the percentage, we divide 210 by 600 and multiply by 100.

So, the percentage of advertisements that were in color is **35%**.

#SPJ3

Clare bought an expensive for £38 000 and sold it 3 years laterfor £25 000. Find the percentage lossthat she made on the sale. (1 dp)

7. Write the slope-intercept form of the equation of the line.slope = -5 , y - int = -1

Find the area of this circle. Use 3 for pi

At the start of the day there was 129.75 in the till one hour later there is 145.40 how much did the shop take in a hour

The center of the circle is located (3'8), and the circle has a radius that is 5 units long. What is the general form of the equation for the circle

7. Write the slope-intercept form of the equation of the line.slope = -5 , y - int = -1

Find the area of this circle. Use 3 for pi

At the start of the day there was 129.75 in the till one hour later there is 145.40 how much did the shop take in a hour

The center of the circle is located (3'8), and the circle has a radius that is 5 units long. What is the general form of the equation for the circle

**Answer:**

The probability that the next mattress sold is either king or queen-size is P=0.8.

**Step-by-step explanation:**

We have 3 types of matress: queen size (Q), king size (K) and twin size (T).

We will treat the probability as the proportion (or relative frequency) of sales of each type of matress.

We know that the number of queen-size mattresses sold is one-fourth the number of king and twin-size mattresses combined. This can be expressed as:

We also know that three times as many king-size mattresses are sold as twin-size mattresses. We can express that as:

Finally, we know that the sum of probablities has to be 1, or 100%.

We can solve this by sustitution:

Now we know the probabilities of each of the matress types.

The probability that the next matress sold is either king or queen-size is:

The probability that the next mattress sold is either king or queen-size is 1.

To calculate the probability of the next mattress sold being either king or queen-size, we need to consider the information given. Let's assign variables to represent the number of king, queen, and twin-size mattresses sold. Let K represent the number of king-size mattresses, Q represent the number of queen-size mattresses, and T represent the number of twin-size mattresses.

From the first piece of information, we know that Q = (K + T)/4 since the number of queen-size mattresses sold is one-fourth the number of king and twin-size mattresses combined.

From the second piece of information, we know that K = 3T since three times as many king-size mattresses are sold as twin-size mattresses.

We can substitute the second equation into the first equation to eliminate K and solve for Q in terms of T. We get Q = (3T + T)/4 = 4T/4 = T.

Therefore, the probability of the next mattress sold being either king or queen-size is the combined probability of selling a king or queen-size mattress. This is the probability of selling a king-size mattress plus the probability of selling a queen-size mattress. Considering T as the total number of mattresses sold, the probability is P(K or Q) = (3T/4T) + (T/4T) = 4T/4T = 1.

#SPJ12

2 milks + 5 waters + 8 chips = $25

water cost = 2×chips cost

milk cost = $1.50 + water cost

The cost of each: milk, water, chips.

Let m, w, and c represent the costs of milk, water, and chips, respectively. We can write the given relations more compactly as

... 2m + 5w + 8c = 25

... w = 2c

... m = w + 1.5

We can substitute for w everywhere using the second equation. This gives us

... m = 2c +1.5

... 2(2c+1.5) + 5(2c) + 8(c) = 25

... 22c + 3 = 25

... 22c = 22

... c = 1

Then

... m = 2·1 + 1.5 = 3.5

... w = 2·1 = 2

**A gallon of milk costs $3.50, a bottle of water costs $2.00, a bag of chips costs $1.00.**

$3.50 is how much the milk costs, a bottle of water is $2.00, and the chips are $1.00.

Ann-x

Cori-3x

3x+x=124

4x=124

divide both sides by 4

x=31 now plug it in and you get

Ann-31

Cori-31×3=93

Ann spent 31$

Cori spent 93$

Cori-3x

3x+x=124

4x=124

divide both sides by 4

x=31 now plug it in and you get

Ann-31

Cori-31×3=93

Ann spent 31$

Cori spent 93$

**Answer:**

The graph of f(x) shifts 5 units right and 9 units down to graph g(x).

**Step-by-step explanation:**

The general form of the parabola is

Where, (h,k) is the vertex of the parabola and a is stretch factor.

The parent function is

The vertex of the parabola is (0,0).

The given function is

The vertex of the parabola is (5,-9).

**The vertex of the parabola shifts from (0,0) to (5,-9), therefore the graph of f(x) shifts 5 units right and 9 units down to graph g(x).**

To graph the function g(x) = (x – 5)2 – 9, shift the graph of f(x) = x2 ✔ right

5 units and ✔ down 9 units.

5 units and ✔ down 9 units.

It is a trinomial with a degree of 3.

It is a trinomial with a degree of 2.

It is a trinomial with a degree of 2.

It is a binomial with a degree of 3.

It is a binomial with a degree of 3.

It is a binomial with a degree of 2.

The correct answer is: "It is a **binomial** with a **degree** of 3."

**Polynomial** is an equation written with **terms** of the form kx^n.

where k and n are positive integers.

There are quadratic polynomials and cubic polynomials.

Example:

2x³ + 4x² + 4x + 9 is a cubic polynomial.

4x² + 7x + 8 is a quadratic polynomial.

We have,

The **polynomial** -8m³ + 11m is a **binomial** with a **degree** of 3.

A **polynomial** is an **expression** consisting of variables and coefficients, where the variables are raised to non-negative integer powers and the coefficients are constants.

The **degree** of a polynomial is the highest power of the variable in the polynomial.

In this case,

The **polynomial** has two terms, or it is a **binomial**.

The highest power of "m" in the polynomial is 3, which means that the degree of the polynomial is 3.

Therefore,

The correct answer is: "It is a **binomial** with a **degree** of 3."

Learn more about **polynomials** here:

#SPJ7

Answer:

Binomial with a degree of 3

Step-by-step explanation:

-8m^3 + 11m....notice that it has 2 terms....(-8m^3) and (11m). Having 2 terms makes it a binomial...if it would have had 3 terms, it would have been a trinomial. If it has only one variable, the degree is the highest exponent...so this has a degree of 3 since ^3 is the highest exponent.

so the answer is : binomial with a degree of 3

**Answer:**

100

**Step-by-step explanation:**

because 10×100=1000

**Answer:**

100 of the $100 bills equals to $1000

**Step-by-step explanation:**

1000/100=100