Answer:

**Answer:**

The expected value of interarrival time (in minutes) from the previous trick or treater to the next one is 3 minutes.

**Step-by-step explanation:**

We have a Poisson process with a constant rate parameter of 20 arrival per hour.

This type of processes are memory-less, meaning that no matter how much time has passed form the last event, the probabilities of an arrival stay the same.

The mean interarrival time can be calculated as the inverse of the mean arrival for the Poisson process.

If the Poisson process has a rate of 20 arrivals per hour, the mean interarrival time is:

A local department store sells carpet in 4 sizes . Each carpet comes in 3 different qualities. One of the size come in 5 colors . The other sizes come in 3 colors . How many choices of carpet are there?

So this is the question: Meg has 7/8 jug of orange juice. How many 1/2 jug servings can Meg get from that jug? Please help me!

The domain of a function f(x) is x 20, and the range is ys-1. What are thedomain and range of its inverse function, F1(x)?

Janine is packing carrots. Each large box holds 20 2-pound bags of carrots. If janine has 800 bags of carrots, how many boxes can she fill?

PLZ HELP FAST looks easy

So this is the question: Meg has 7/8 jug of orange juice. How many 1/2 jug servings can Meg get from that jug? Please help me!

The domain of a function f(x) is x 20, and the range is ys-1. What are thedomain and range of its inverse function, F1(x)?

Janine is packing carrots. Each large box holds 20 2-pound bags of carrots. If janine has 800 bags of carrots, how many boxes can she fill?

PLZ HELP FAST looks easy

**Answer:**

J. 144

**Step-by-step explanation:**

Perimeter of equilateral triangle is P = 16 + 16 + 16 = 48

Perimeter of square is P = x + x + x + x = 4x

since 4x = 48 => x = 48/4 = 12

Area of square = 12 x 12 = 144

**Answer:**

1)10 months 2) 40 cm 3)8in

**Step-by-step explanation:**

1)1year =12 months

5/6year=?months

cross multiply

5x2=10

------

6x2=12

answer 12months

2)100cm in a meter

100divided by 5=20

1/5=20cm

2/5=40cm

answer:40 cm

3)12in in a foot

12divided by 3=4

1/3=4in

2/3=8 in

answer=8 in

thats all the time I have for now bye

**Answer:**

It will take 40 minutes to make and pack an order for 15 parts.

**Step-by-step explanation:**

That's the answer.

**Answer:**

It will take 40 minutes to make and pack an order for 15 parts.

**Step-by-step explanation:**

**Step-by-step explanation:**

Jose bought 750 bags for $375.00

Each bag cost $375/750= $0.50

He intends to sells them for $0.15 more

He should charge : $0.5 +$0.15=$0.65

**Answer:**

**(a)**

**(b)**

**r'(5)= (10,75)**

**(c)**

**Step-by-step explanation:**

(a)

**Give that,the position vector is**

**r(t) = (cos 4t, sin 4t)**

Differentiating with respect to t

r'(t) = (-4sin 4t, 4 cos 4t) [ and ]

To find the , we put

=(0, -4)

(b)

**Give that,the position vector is**

**r(t) = (t²,t³)**

Differentiating with respect to t

r'(t) = (2t, 3t²)

To find r'(5) , we put t=5

r'(5) = (2.5,3.5²)

= (10,75)

(c)

**Given position vector is **

Differentiating with respect to t

To find r'(-5) , we put t= - 5 in the above equation

For the given position **vectors** r(t)r(t), compute the (tangent) velocity vector r′(t)r′(t) for the given value of tt are:

To compute the velocity vector, we need to find the derivative of the position vector with respect to time (t). This will give us the tangent velocity vector.

A) Let r(t) = (cos4t, sin4t).

To find r'(t), we take the** derivative** of each **component **with respect to t:

r'(t) = (d/dt (cos4t), d/dt (sin4t))

r'(t) = (-4sin4t, 4cos4t)

To find r'(π/4), we **substitute** t = π/4 into r'(t):

r'(π/4) = (-4sin(4(π/4)), 4cos(4(π/4)))

r'(π/4) = (-4sinπ, 4cosπ)

r'(π/4) = (0, -4)

B)

To find r'(t), we take the derivative of each component with respect to t:

To** find** r'(5), we substitute t = 5 into r'(t):

C) Let

To find r'(t), we take the derivative of each component with **respect** to t:

To find r'(-5), we substitute t = -5 into r'(t):

So, the answers are:

To know more about **vectors**:

#SPJ3

5.095 ounces or, if you're looking for a percentage, then 75.48% (I don't know where you need it rounded to). To get the ounces, subtract the ounces of pineapple juice from the total ounces of fruit juice. To get the percentage, divide 5.095 by 6.75, then multiply by 100.